mariskaartje: verkoop van handgeletterde kaarten

Mariska Aalbers
Qr
van totaal € 500 (0%)

Waarom kom ik in actie?
Ik kom in actie om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken omdat in december 2019 mijn dochter van 3 de diagnose diabetes type 1 heeft gekregen. Dat doe ik door 10% van de opbrengst van mijn handgeletterde kaarten te doneren aan het Diabetes Fonds. Ik verkoop o.a. vanuit mijn steeds groter wordende collectie. Maar daarnaast ontwerp en maak ik ook trouwkaarten, geboortekaartjes, verhuiskaartjes, uitnodigingen enz. Dit doe ik geheel volgens de wens van de klant.

Hoe kan je een kaart bestellen?
Stuur mij een bericht via: 
Instagram
Facebook

Wanneer je me hier volgt dan kun je gelijk de nieuwe ontwerpen zien. Bij de foto's zie je een aantal van mijn voorbeelden. En wil je een kaart met een andere tekst? Ook die maak ik voor je!

Steun jij mijn actie? Alvast bedankt.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.