mariskaartje: verkoop van handgeletterde kaarten

Mariska Aalbers
Qr
van totaal € 500 (11%)

Waarom kom ik in actie?
Ik kom in actie om meer diabetesonderzoek mogelijk te maken omdat in december 2019 mijn dochter van 3 de diagnose diabetes type 1 heeft gekregen. Dat doe ik door 10% van de opbrengst van mijn handgeletterde kaarten te doneren aan het Diabetes Fonds. Ik verkoop o.a. vanuit mijn steeds groter wordende collectie. Maar daarnaast ontwerp en maak ik ook trouwkaarten, geboortekaartjes, verhuiskaartjes, uitnodigingen enz. Dit doe ik geheel volgens de wens van de klant.

Kerst
Dit jaar kunnen we minder mensen zien met de feestdagen dus dan is het extra leuk om je familie en vrienden een kaartje te sturen! Ze zijn nu te bestellen!

Prijs
De kaarten kosten € 1,50 p.s. maar bij de kerstkaarten is het 6 voor €5,-.

Hoe kan je een kaart bestellen?
Stuur mij een bericht via: 
Instagram 

Facebook

Wanneer je me hier volgt dan kun je gelijk de nieuwe ontwerpen zien. Bij de foto's zie je een aantal van mijn voorbeelden. En wil je een kaart met een andere tekst? Ook die maak ik voor je!

Steun jij mijn actie? Alvast bedankt.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 57,49 Vanuit de verkoop van m'n kaartjes 30-01-2021 | 22:17