Geboorte van onze zoon

Lasse, Thijs en Jolien Bijvank-Boxem
van totaal € 450 (31%)

We krijgen nog een mooie zoon. Daarmee zijn we dolgelukkig. Tijdens deze zwangerschap kwamen we erachter dat onze oudste zoon diabetes type 1 heeft. Heel veel vreugde en blijdschap en ook verdriet en zorgen. 

Wij hebben al veel mooie babyspullen en vragen daarom een donatie aan het Diabetes Fonds. Dat is voor ons momenteel van echte waarde.

We gaan de genezing van diabetes type 1 en het vergroten van de kwaliteit van leven en de levensverwachting. En bovenal voor een zorgeloze, lange en mooie toekomst voor onze beide zoons! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 we hopen dat alle giften een bijdrage leveren voor een gezond leven van Lasse en Jonas en alle andere diabetici. 02-12-2021 | 12:46
€ 100 Omdat elk kind gezond en vrij moet kunnen opgroeien 01-12-2021 | 13:57
€ 25 17-10-2021 | 19:40