Wat leuk, support te krijgen...

31-12-2019 | 18:00

 Wat een verrasing vanochtend door een telefoontje te ontvangen van een medewerker, Elsbeth, achter de schermen bij diabeatit. Had ik nooit verwacht. Ze was erg belangstellend naar hoe ik op het idee was gekomen en vond het een superleuk initiatief om een workshop met vogeltaarten te doen, vond de actiepagina er nu al goed uitzien. Daarnaast bedankte ze me/ons voor de inzet om kroonkurken en metalen deksels te sparen voor de landelijke actie en collecte te lopen. Voor mij/ons echt maar een kleine moeite om te doen en zo hebben wij het gevoel dat we iets van grip kunnen krijgen op deze chronische ziekte en iets voor onze dochter en haar soortgenoten kunnen doen.  

Leuk trouwens om te horen dat ze de actie willen supporten en me reclame materiaal zoals een banner gaan toesturen, super. Ik hou natuurlijk de brievenbus in de gaten volgende week.

Van mijn kant gaf ik nog tips aan dat ik het jammer vond dat de actie maar voor een duur van 31 dagen is en dan moet je hem weer opnieuw aanmaken. Beter is het iig in mijn geval om het een half jaar of een jaar te laten duren. Dat was ze met me eens en neemt het mee, dus wie weet verandert dat. Dat de foto's die je plaatst kleiner of onscherper worden ligt aan Kentaa zelf. Misschien dat ze dat ooit aan kunnen passen.

Ze vroeg me wat onze dochter van deze actie vond, ze zal wel trots zijn op je. Nou eerlijk gezegd heb ik deze actie nog niet met haar besproken en is zij op bijna 12 jarige leeftijd nog niet zo met het diabetesfonds bezig. Ze heeft dan ook nog maar een jaar diabetes en wilde wel mee collecte lopen. Ze weet wel dat ik een gedeelte van de opbrengst van de workshoppen afdraag aan het DF. We sparen de doppen maar ook dat vind ze eigenlijk maar gewoon. Maar misschien komt dat dat ik me altijd inzet voor goede doelen.

Na het telefoongesprek heb ik dochterlief toch maar even ingelicht en gevraagd wat ze ervan vond en of ze ook trots was. Ze vond het een goed idee zei ze en zei dat ze een beetje trots op me is. Maar in haar hart zit vast veel meer trots dan ze zeggen wil...

Rest mij voor nu om iedereen een veilig en goed uiteinde en een gezond en creatief 2020 toe te wensen!!