Bauke Mollema Tocht 2020 kan geen doorgang vinden

01-10-2020 | 19:47

Beste allemaal,

Vandaag kreeg in onderstaand bericht van Jansen Event-Sportmanagement.
Ik had graag de tocht van 65 km gefietst, maar dat word nu verplaatst naar 2021. Het inschrijfgeld blijft staan en mijn actie 'Ik fiets voor het Diabetes Fonds' ook natuurlijk.
Alle begrip voor deze keuze, want gezondheid staat voorop, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn medemens/sporter.
Dus nu weer een mooi doel stellen en hopelijk volgend jaar aan de bak met de Bauke Mollema Tocht 2021
Voor nu bedankt voor jullie donaties, dit is in ieder geval bij het Diabetes Fonds terecht gekomen en op naar een mooi evenement volgend jaar.
Als het weer zover is houd ik jullie op de hoogte!

Met sportieve en hartelijke groet,

Gino,

PS. Deze tocht had ik anders gereden.

Bauke Mollema Tocht 2020 kan geen doorgang vinden

Helaas is het dit jaar niet mogelijk de 8e editie van de Bauke Mollema Tocht te laten plaatsvinden. In overleg hebben Bauke en organisator Jansen Event-Sportmanagement moeten besluiten dat het met de huidig geldende maatregelen niet mogelijk is om de BMT door te laten gaan.

Wim Jansen: “Het is verschrikkelijk jammer dat wij genoodzaakt zijn de, voor ons, eerste editie van de BMT te moeten cancelen. Wij vinden het onverantwoord, gezien de huidige Corona maatregelen, om meer dan 1000 fietsers in Groningen te verwelkomen en te laten fietsen. Wij willen geen enkel risico lopen en vinden dat de gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, bewoners en organisatie niet in gevaar mag komen.

Bauke: “Ik keek erg uit naar de BMT, het is altijd mooi om alle enthousiaste mensen te zien en spreken tijdens mijn tocht. Hoe moeilijk de beslissing ook is, dit is de enige juiste beslissing gezien de huidige situatie.

Hoewel de BMT niet zal plaatsvinden in 2020, wil ik graag alle deelnemers uitdagen om toch op 11 oktober op de fiets te stappen vanuit hun eigen huis. Blijf fit en gezond en versterk je immuunsysteem door te bewegen en te sporten! Deel vervolgens een foto van jouw rit via social media en tag hierin de Bauke Mollema Tocht en maak kans op een door mij gesigneerd item.”

Vooruitkijkend kunnen we aangeven dat Jansen Event-Sportmanagent vol energie zal werken richting de editie van de Bauke Mollema Tocht in 2021, waar alle in huidig ingeschreven deelnemers automatisch op de startlijst zullen staan.