SAMEN MET SAM STAAN WE STERK

22-02-2021 | 19:21

 Wat een waanzinnig mooie dag was het afgelopen zaterdag, 20 februari 2021! Met 7 vrouwen sterk hebben we een prachtige route gefietst naar Den Bosch. Het leek wel zomer zo mooi was het! Er stond een zuidwestenwind en dat betekende dat we de hele tocht wind mee hadden; voor ons super fijn maar voor Sam, die vanuit het noorden kwam, de hele route wind tegen. Bewonderswaardig hoe Sam en Dennis dit voor elkaar hebben gekregen; wat een doorzettingsvermogen.

Graag wil ik iedereen bedanken die op een of andere manier heeft bijgedragen aan deze actie om geld in te zamelen voor het Diabetesfonds. De vele donateurs maar ook bemoedigende woorden van mensen, de vele dames die hebben meegefietst en de aandacht van de plaatselijke en regionale media; het is hartverwarmend. 

Ook wil ik het Diabetesfonds zelf bedanken, met name Marieke en Elsbeth, die ons zo goed hebben ondersteund en zelf ook ontzettend enthousiast waren. Verder alle andere actievoerders die op 20 februari in actie zijn gekomen. Het voelt alsof we samen een beetje familie zijn geworden. Dikke pluim voor Sam die het initiatief heeft genomen voor deze actie!

Hieronder de link naar een stukje op Weertdegekste over onze actie. De vrouw die dit artikel heeft geschreven heeft zelf ook de hele route naar Den Bosch meegefietst; super!

https://www.weertdegekste.nl/2021/02/geslaagde-fietstocht-naar-den-bosch-voor-diabetesfonds/

Samen staan we sterk; dat is het gevoel dat ik aan deze actie overhoud. Het kost energie maar het levert ook heel veel energie op! 

Dank jullie wel allemaal!