We gaan door!!

26-06-2021 | 10:44

De maand juni zit er bijna op. We hebben weer leuke kleine acties meegemaakt of in gang gezet. Mijn kleinkinderen Fenna en Jesper zijn fanatieke voetballers, maar in coronatijd zijn er weinig wedstrijden gespeeld en mocht er geen publiek bij. Om de moed erin te houden stelde ik voor elk gemaakte doelpunt 1 euro in het vooruit zicht. Zo hebben ze samen 11 euro bij elkaar gescoord. Er zijn maar een paar wedstrijden gespeeld en nu het weer kan is het seizoen nagenoeg afgelopen. Maar die 11 euro wordt gestort. 

De "spulletjes" verkoop loopt ook gewoon door. Het zijn allemaal kleine bedragen maar wie het kleine niet eert is het grote niet weerd. Er zijn dagen bij dat de opbrengst O is en andere dagen is het 5 tot 7 euro. Per week zo'  15 a 20 euro en dat loopt lekker op.

Soms komen er ideeën uit onverwachte hoek zoals de verjaardag van onze buurvrouw. Ze was namelijk jarig maar in corona tijd mocht ze maar een beperkt aantal mensen uitnodigen. Ze vroeg toch om onze diabetes collectebus en dat leverde toch maar weer mooi 10 euro op. Buurvrouw bedankt namens het fonds en Fenna!!!!!!

Nu zijn we actief tijdens het EK voetballen. Binnen de familie (7) hebben we besloten 1 euro per wedstrijd in te zetten als het Nederlands elftal speelt. Per wedstrijd kan iemand de pot (7 euro) winnen en beslissen wat hij/zij ermee wil doen. Ik ben benieuwd hoever Nederland komt en wat uiteindelijk de totale opbrengst gaat worden.

Nu maar hopen dat het weer wat beter wordt zodat de tafel met spulletjes weer naar buiten kan voor de verkoop. Ook is het wachten op een rommelmarkt.