Als je haar maar goed zit

12-02-2020 | 00:00

Haarsalon Gentleman Amsterdam

Ook in de kapperszaak van Dirk Jan zijn er klanten die Diabetes hebben. Zij waren heel enthouiast toen zij hoorden dat ik mij inzet voor diabetespatienten. Ik vind het nameljk belangrijk om de wandelsport te promoten, vooral voor mensen die diabetes hebben. Zij merken in het dagelijks leven dat meer bewegen goed kan zijn voor hun bloedsuikerwaarden. Door meer bewegen en wandelen krijgen zij meer energie en voelen zij zich veel beter.

Lopen is namelijk goed voor spierontwikkeling en uithoudingsvermogen. Door meer te bewegen wordt je lichaam gevoeliger voor insuline. Dagelijks een stukje wandelen kan al heel veel verschil maken.

Op 8 mei 2020 ga ik de Kennedymars in Hilversum wandelen. Dat is een afstand van 80 kilometer. Aan het eind van deze mooie wandeltocht wil ik in totaal € 500,- euro opgehaald hebben. Dit geld gaat rechtstreeks naar het Diabetesfonds voor onderzoek.

Haarsalon Gentleman zal tijdens mijn wandeling zorgen voor gezond eten zodat ik genoeg energie heb om de nacht door te kunnen wandelen. Voor een goede kappersbehandeling kijk even op hun website.

Haarsalon Gentleman