Iedere stap is er 1, richting genezing!

Claudia van den Wijngaard-Tijssen
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.500 (123%)

Ik loop de Nijmeegse 4-daagse 4x50km om meer aandacht te vragen voor het diabetesfonds! voor onze zoon en voor alle diabeten. Onze zoon is inmiddels 15 jaar, op zijn 4de jaar werdt hij gediagnostiseerd met diabetes mellittus type 1....en daar begon ons avontuur in de wereld van diabetes....wij zijn als gezin dit avontuur aangegaan, je hebt trouwens ook geen keuze! een wereld van eindeloos prikken en spuiten, koolhydraten tellen, eenhedens insuline berekenen, rekening houden met alles wat je doet en eet/ drinkt,  maar vooral veel ups en downs. Vaak heel veel onbegrip, weer verantwoording uitleggen, dit geeft vaak veel frustratie op, wat ook weer heel begrijpelijk is. Want het is me nogal wat. Wat ik een passende uitspraak vind: Ontzichtbaar ziek, sorry voor het ongemak!

Een puber met diabetes wauw...da's echt een uitdaging, en totaal geen goede combinatie. Maar een keuze is er niet, je moet er maar mee dealen. Maar Sem doet het goed, neemt zijn veratwoordelijkheid, vaak met ups en downs. Maar wij zijn trots op hem hoe hij het doet! ( 2 jaar geleden was dit een ander verhaal) Toen belande hij met veel ongemak in het ziekenhuis 2 weken opname was nodig om hem weer stabiel te krijgen. Nu kijkt hij daar op terug als een goeie leerschool. 

Dit word mijn 4de 4-daagse, waarvan het 3de jaar als sponsorloper voor het diabetesfonds, en het word mijn 2de keer voor de 50km! Mijn schoonvader Ruud gaat ook weer lopen hij loopt de 40km samen met zijn wandelmaatje, maar ook hij zet zich in voor mijn actie! Ik/wij gaan de uitdaging wederom aan, helpt u mij/ons ( weer) mee? 

Zou toch geweldig zijn dat ooit diabetes genezen word, en als u het nieuws een beetje volgt, dan weet u ook dat ze al een heel eind op weg zijn met nieuwe ontwikkelingen. Maar er is simpelweg geld nodig voor meer onderzoek! 

Heel hartelijk bedankt, een lieve wandelgroet van mij, en van mij schoonvader Ruud!

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 20 24-08-2019 | 22:37
€ 20 22-07-2019 | 23:45
€ 10 Vindt jouw zo'n bikkel Claudia, dat je dit doet en kunt! Succes 18-07-2019 | 13:32
€ 10 Zoveel respect voor hoe jij dit doet en met zoveel overtuiging! 16-07-2019 | 03:19
€ 25 Voor elke km 1 Euro plus transactie kosten! Afgerond 25€. 15-07-2019 | 23:05