van Praktijk tot Praktijk

Anneloes Geerts

( Lid van team: Pedicure Studio Anneloes & Esthétique Anique )

Qr
van totaal € 300 (0%)

Pedicure Studio Anneloes & Esthétique Anique zitten niet stil en komen in actie voor het Diabetes Fonds! Wij als collega pedicures trekken de hardloopschoenen aan en gaan op zondag 14 maart 2021 hardlopen van Praktijk tot Praktijk (VPTP), van Breda naar Hank, een halve marathon 21,1 km!
Waarom het Diabetes fonds? Wij als pedicures ontvangen mensen met Diabetes in onze praktijk en vinden het erg belangrijk dat hun voeten ONZE zorg zijn en dat er meer onderzoeken mogelijk gemaakt kan worden. De voetzorg bij mensen met diabetes is erg belangrijk en tenslotte behoren ze tot de risicogroep vanwege het coronavirus. Support jij ons en wil je ons steunen? Dat kan! Door middel van een donatie. Elk gewenst bedrag is hierbij méér dan welkom. En wat wij willen benadrukken het is een vrijwillige bijdrage dus niets verplicht! Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage, wij waarderen dit zeer en beloven ons beste beentje voor te zetten! Samen staan we sterk! Gezonde groet, Anique & Anneloes.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.