Help jij ook mee?

Een lang en gezond leven, dat willen we allemaal. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Door in actie te komen en geld in te zamelen steun je het Diabetes Fonds. Dankzij jou kunnen we onderzoek financieren om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen.

Dus: Let's DiaBeatit together!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Heb jij binnenkort iets te vieren? Je verjaardag, jubileum, verloving of heb je ein-de-lijk je laatste melktand verwisseld? Maar is het mooiste cadeau voor jou ook een wereld zonder diabetes? Dan kan je jouw familie en vrienden vragen om voor jouw speciale gelegenheid een donatie te doen aan het Diabetes Fonds.Maak een pagina aan en ontvang van ons een verrassing om je feestje thuis nog leuker te maken!Hoe doe je dit? Het is super simpel! Klik op de button “kom in actie” en maak gemakkelijk een eigen actiepagina aan. Pimp je pagina met leuke foto’s, vermeld wat jij gaat vieren en waarom je dit jaar je cadeaus schenkt aan het goede doel! Deel jouw pagina op social media! (Doneren kan via iDeal)  Had jij de kracht van social media niet nodig, en heb jij op eigen houtje al om donaties gevraagd in plaats van cadeaus? Dan kan je het opgehaalde bedrag gemakkelijk doneren via de “doneer nu” button! Heb jij pas over een tijdje iets te vieren? Vul hier je gegevens in, en dan sturen wij jou 4 weken voor jouw speciale gelegenheid een feestelijke reminder! Namens ons (alvast) van harte gefeliciteerd! En ook namens 1,2 miljoen mensen in Nederland met diabetes; bedankt voor dit mooie cadeau! Klik op onderstaande afbeelding om deze succesvolle actie te bekijken, en inspiratie op te doen voor jouw eigen pagina. Kom je er toch niet helemaal uit en/of ontvang je graag tips & tricks, neem dan contact met ons op   
Bekijk alle

Doe mee met een van de bestaande evenementen of start je eigen actie. Dat kan alleen of met een team, je collega’s, je klas of bijvoorbeeld je kookclub. Kijk hieronder voor inspiratie. 

Kom in actie
Bekijk alle

Stuur nu ook Tikkies!

22-06-2020 | 15:29 Yes, doneren is nu nog eenvoudiger! Het is vanaf nu mogelijk om Tikkies te sturen naar alle mensen die jouw actie willen sponsoren.  Hoe werkt het?1. Op jouw pagina zie je het Tikkie logo naast de social share knoppen voor Facebook, Twitter enzovoorts2. Bepaal zelf een bedrag of laat de ontvanger het bedrag bepalen. 3. Stuur je Tikkie via WhatsApp of e-mail!   De ontvangen Tikkie donaties worden meegeteld op jouw pagina, zodat je donatieteller klopt en de Tikkie-donaties terug te zien zijn in de door jou opgehaalde bedragen. Donateurs hoeven geen gegevens meer achter te laten. Hierdoor is het niet zichtbaar wie jouw inzet sponsort, tenzij diegene het je laat weten via een persoonlijk berichtje.  Wil je wel weten wie jou sponsort? Deel dan de link naar je eigen pagina waar er via de "Doneer nu"- knop gedoneerd kan worden. Klik hier om alle tips en tricks te lezen hoe je jouw actie succesvol maakt!
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Anoniem

Aan: Afscheid Pieter 09-07-2020 | 18:39