Help jij ook mee?

Doneer    Kom in actie

Een lang en gezond leven, dat willen we allemaal. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor 1,2 miljoen mensen met diabetes in Nederland. Door in actie te komen en geld in te zamelen steun je het Diabetes Fonds. Dankzij jou kunnen we onderzoek financieren om diabetes beter te behandelen, te voorkomen en te genezen.

Dus: Let's DiaBeatit together!

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
Maak hier eenvoudig je eigen persoonlijke actiepagina aan! Organiseer een diner, laat je sportieve inzet sponsoren of verkoop (zelf)gemaakte spullen. Alles kan om meer onderzoek naar diabetes mogelijk te maken. Bedenk je eigen actie en start hem hier.
Bekijk alle

Doe mee met een van de bestaande evenementen of start je eigen actie. Dat kan alleen of met een team, je collega’s, je klas of bijvoorbeeld je kookclub. Kijk hieronder voor inspiratie. 

Kom in actie
Bekijk alle

De New York Mini Marathon 2022 levert €160.522 op voor diabetesonderzoek

03-06-2022 | 15:00 Dankzij de inzet van bijna 900 hardlopers heeft de 4de editie van het hardloopevenement van het Diabetes Fonds, de New York Mini Marathon, €160.522 opgehaald voor onderzoek naar de genezing van diabetes. Op zaterdag 14 mei kwamen alle deelnemers bij elkaar voor Hotel New York in Rotterdam. Het doel: 21 KM, 10.5KM, 4.2KM of de Kidsrun rennen en geld en aandacht vragen voor diabetes(onderzoek). Vol energie gingen de hardloophelden een bijzondere uitdaging aan: Ze waanden zich even in New York en renden over de Erasmusbrug, door de Maastunnel en langs heel veel entertaintment. Zoals cheerleaders, een marching band, hip-hoppers, graffiti artiesten, gele taxi's en politieauto's. Bij de finish stonden alle supporters luid te juichen en onthulde Diederik Jekel samen met de directeur van het Diabetes Fonds, Diena Halbertsma, het eindbedrag. Dankzij de sportieve prestaties, het enthousiasme van alle aanwezigen, de fijne sfeer en het prachtige weer was de NYMM 2022 een dag om niet snel te vergeten! Ontzettend bedankt aan alle runners, vrijwilligers en gevers! Wil je er volgend jaar ook bij zijn?Laat alvast je gegevens achter, dan ben je de eerste die het hoort als de inschrijving weer van start gaat. Pre-inschrijving 2023   Bekijk hier de NYMM 2022-aftermovie
Lees meer
Bekijk alle
€ 225

Anoniem

Euro per kilometer voor een goed doel! Veel sterkte met de monstertocht. Aan: 225 km tegen diabetes - Ironman Maastricht versus Diabetes 27-06-2022 | 21:07