Waarom?

DiaBeatit is een website van het Diabetes Fonds. Met het geld dat jullie hier ophalen met de acties, betaalt het Diabetes Fonds onderzoek voor betere behandelingen en genezing van diabetes.

Hier doe je het voor!

Dankzij onderzoek heb je met diabetes een toekomst. En ook een beter leven. Want:   

  • Veel mensen weten nog hoe ze vroeger nare spuiten moesten gebruiken. Die ze ook nog zelf moesten uitkoken. Nu zijn er insulinepennen met dunne naaldjes.
  • Nog maar kort geleden werden veel mensen blind door diabetes. Nu gebeurt dat bijna nooit meer. Want dankzij onderzoek zijn er behandelingen tegen.

We zijn er nog niet

Nog steeds zijn er te veel mensen die al jong gehandicapt raken door de gevolgen van diabetes. Te veel kinderen die zichzelf dag en nacht moeten prikken. Zoveel mensen die hun dromen moeten opgeven ... En nooit een dag vrij van diabetes. Daarom blijft het Diabetes Fonds zich inzetten voor iedereen met diabetes. Dat kan alleen met jouw hulp!

Wat gebeurt er met je geld?

Door jouw actie of steun kan het Diabetes Fonds onderzoek betalen. Daarmee krijgen mensen met diabetes een langer, gezonder en leuker leven!

  • Wij willen kinderen met diabetes kunnen genezen
  • Dat je niet meer hoeft te prikken en spuiten
  • Dat niemand meer blind wordt of andere problemen krijgt door diabetes

Natuurlijk willen we ook dat minder mensen diabetes krijgen. En als ze het krijgen, dat ze er zo goed mogelijk mee kunnen leven. Dat zijn alles bij elkaar een hoop wensen. Maar die komen uit met jullie hulp! Doordat je zelf een actie doet of die van een ander steunt.

Zorgvuldig

We gaan heel zorgvuldig om met iedere euro. Dat spreekt voor zich! Elke opgehaalde cent bereikt het doel: diabetesonderzoek. En dat is niet zomaar onderzoek, maar alleen de allerbeste en meest belovende onderzoeken van Nederland.

Direct aan de slag

Doe gelijk mee aan een actie bekijk de voorbeelden.

Kom in actie

Inloggen